Tekeningen: beeldtaal van het onbewuste

Nieuwe data: najaar 2017 volgen binnenkort

“Nooit verwacht dat een analyse van een tekening mij zoveel nieuwe inzichten zou opleveren”

Werken met tekeningen in therapie of coaching levert verrassende uitkomsten op. Tijdens deze training analyseert u en uw collega-therapeuten en-coaches elkaars tekeningen om de kracht van het werken met beelden te ervaren en de toepassingsmogelijkheden te ontdekken. Aan het eind van deze training kijkt u in het vervolg anders naar tekeningen en beelden. U weet hoe u beelden kunt ‘lezen’.

Niet alleen dat.

U leert in deze cursus nog beter observeren, want u herkent namelijk ‘beelden, lading en symboliek’ in de uitspraken van uw clienten. Uw manier van vragen wordt daarmee nog doeltreffende; u biedt uw cliënt inzicht. U gaat voorbij de symptomen en richt u nog meer- samen met uw cliënt – op dat wat echt van belang is.

Kosten
De kosten van deze tweedaagse cursus bedragen €350,- Het is mogelijk alleen dag 1 te volgen als u alleen geïnteresseerd bent in ( de analyse van) tekeningen. Dag 2 is alleen bedoeld voor therapeuten en coaches die daadwerkelijk praktijk voeren. Die dag komen de therapeutische vaardigheden expliciet aan bod.

De kosten voor alleen de eerste dag bedragen € 190,- . Bij gelijktijdige inschrijving en betaling van beide dagen wordt een korting verleend van € 25,- en bedraagt de cursus €325,- exclusief BTW. (prijspeil 2017)

Heeft u interesse, dan stuur een mail naar info@ont-moet.com en u ontvangt binnen enkele dagen nadere informatie en een aanmeldformulier.

Ik verwelkom u graag bij deze interactieve cursus in Eindhoven en hoop mijn enthousiasme, kennis en inzichten met u te mogen delen. De data voor een cursus in het najaar worden nog gepland.

De cursus is ook in een incompany-traject of op locatie elders in het land mogelijk; vraag naar de voorwaarden en kosten.

Wim Janssen MA