Workshop “Sprookjes voor volwassenen”

Workshop “Sprookjes voor volwassenen”

Oerverhalen met heel veel verschillende boodschappen. Sprookjes zijn bijzondere verhalen die voor alle leeftijden een -eigen- boodschap verbergen. Deze boodschap is soms gemakkelijk te vinden en soms vooral aan te voelen of intuïtief te begrijpen.

Sprookjes vertellen of ernaar luisteren; het is altijd de moeite waard.

Informatief

Sprookjes zijn meer dan leuke of grappige verhaaltjes voor kinderen. In elke sprookje is een symbolische betekenis en waarheid verborgen. Kinderen voelen deze betekenis vaak intu├»tief aan. Zij herkennen de strijd tussen goed en kwaad of de worsteling van de “hoofdpersoon” om te overleven. Precies daarom zijn sprookjes voor kinderen zo belangrijk; zij leren er onbewust van.

Misschien is deze workshop ook boeiend voor een van de groepen waarmee u contact heeft? Neem vrijblijvend contact op met Ont-moet over de mogelijkheden.

Misschien past een of meer van deze workshops of cursussen ook bij uw team, afdeling of vereniging. Wilt u meer weten, dan kunt u telefonisch (06-42670006) of via het contactformulier meer informatie opvragen. Laat u verrassen.

Op deze pagina: communicatie, cursus, intervisie, menselijk gedrag, sprookjes, tekeningen, onbewuste, workshop.